Pabrik ékstraksi Asam Nuklir Cina gancang sareng pabrik | Jianma

China Rapid Nucleic Acid Extraction Kit manufacturers and suppliers | Jianma

Pedaran pondok:

Pikeun pelestarian sareng inactivasi sampel virus (Tipe E), ékstraksi gancang asam nukléat (DNA / RNA) (Tipe S / Tipe E), produk olahan tiasa dianggo pikeun diagnosis klinis dina IVD.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kit ékstraksi asam nukléat gancang

[Pamakéan Produk]

Pikeun pelestarian sareng inactivasi sampel virus (Tipe E), ékstraksi gancang asam nukléat (DNA / RNA) (Tipe S / Tipe E), produk olahan tiasa dianggo pikeun diagnosis klinis dina IVD.

[Spésimen anu Berlaku]

Gosok nasofaring, cairan lavage alveolar, swab cairan awak sanés, jst.

[Léngkah]

Pasang swab sampel kana réagen ieu sareng campuran → Élmu pemanasan dina 95 ° C salami 3 menit → Sampel anu diolah tiasa dianggo salaku témplat pikeun ngonpigurasikeun sistem amplifikasi langsung.

[Kauntungan]

Rapid: Sakabéh operasi tiasa réngsé dina 5 menit.

Kaamanan: Gancang ngancurkeun struktur luar virus, kaleungitan kamampuan inféksi, sareng nyingkahan résiko inféksi sékundér, ngajagi kasalametan staf médis.

Basajan: Henteu kedah centrifuge ageung sareng alat-alat kompléks sanésna (Non-blood swab).

Pelestarian: Perlindungan anu hadé pikeun RNA, nyingkahan kasalahan deteksi anu disababkeun ku dégradasi RNA.

[Item No. Sareng Spesifikasi]

Tipe S: Ékstraksi Asam Nuklir, 50T / kit

Tipe E: Sampel Pelestarian Inactivated & Nucleic Acid Exactionion, 50T / kit

[Kamampuh Produk]

Gambar 2 Pseudovirus konsentrasi handap dina sampel swab anu sasari ku produk perusahaan D, sareng sampel RNA leres-leres didegradasi.

Gambar 4 Dibandingkeun sareng réaksi ékstraksi bead magnét Tiangen, nilai Ct tina Jianma Gene kit ékstraksi asam nukleik gancang ngan ukur 1 langkung, tapi waktos ékstraksi disingkat ku 40 menit.

Réagen ékstraksi asam nukleat gancang ieu sakaligus tiasa nyumponan kabutuhan kumpulan sampel, inactivasi virus, ékstraksi RNA, conto panyimpenan waktos pondok sareng transportasi sampel. Éta tiasa diangkut dina suhu kamar nganggo swab tikoro.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali