Pabrikan Produk & Suplier - Pabrik Produk Cina

  • Animal disease nucleic acid detection kit

    Kit deteksi asam nukléat panyakit sato

    Produk ieu dipaké pikeun deteksi gancang sareng panyaringan panyakit sato.
  • Pathogenic Microorganism detection kit

    Kit deteksi Mikroorganisme Patogén

    Serial ieu mangrupikeun produk tina "NAVID", perusahaan induk gén Janma.
    Produk ieu dipaké pikeun deteksi gancang sareng nyaring mikroorganisme patogén anu ditanggung tuang sapertos staphylococcus aureus, Escherichia coli O157: H7, listeria monocytogenes, vibrio parahaemolyticus, salmonella sareng bacillus cereus.
  • Mycoplasma pneumoniae nucleic acid detection kit

    Kit deteksi asam nukléik mycoplasma pneumoniae

    MP Detection Acid Detection Kit dipaké pikeun deteksi Mycoplasma pneumoniae DNA dina swabs nasofaring sareng lavage bronchoalveolar.
  • Influenza A/ B virus

    Virus Influenza A / B

    Produk ieu dipaké pikeun ngadeteksi kualitatif virus influenza A sareng asam nukléat virus influenza B dina swab tikoro sareng sputum pasién dina vitro.
  • SARS-CoV-2 Nucleic Acid Detection Kit

    Kit Deteksi Asam Nuklir SARS-CoV-2

    Komponén deteksi gancang asam nukleus generasi anyar perusahaan-téknologi ASEA mangrupikeun téknologi deteksi gancang asam nukléat gancang, saderhana sareng gancang. Sakabeh prosés tina "sampling kana hasil" tiasa direngsekeun dina 35 menit, sadar kana paningkatan anu penting dina deteksi asam nukleik ti "tingkat jam" dugi ka "tingkat menit".
  • ND200

    ND200

    Téknologi penguatan Isothermal anu akurat, gancang, portabel sareng gampang dianggo mangrupikeun téknologi penguatan asam nukleik (gén) anu énggal. Salaku biologi molekular dina téknologi deteksi vitro, prosés réaksi teras-terasan dina suhu anu tetep, ngalangkungan énzim khusus sareng primér khusus pikeun ngahontal tujuan amplifikasi gancang asam nukléat.
  • Rapid Nucleic Acid Extraction Kit

    Kit ékstraksi asam nukléat gancang

    Pikeun pelestarian sareng inactivasi sampel virus (Tipe E), ékstraksi gancang asam nukléat (DNA / RNA) (Tipe S / Tipe E), produk olahan tiasa dianggo pikeun diagnosis klinis dina IVD.
  • SARS-CoV-2(2019-nCoV)  Detection Total Solution

    SARS-CoV-2 (2019-nCoV) Deteksi Total Solusi

    Téknologi ASEA, mangrupikeun generasi anyar platform deteksi gancang asam nukléat sacara mandiri dikembangkeun ku perusahaan, mangrupikeun téknologi deteksi gancang asam nukléat gancang, saderhana sareng gancang, anu tiasa ngalengkepan sadaya prosés tina "sampling kana hasil" dina 35 menit, sareng ngawujudkeun pamutahiran anu signifikan tina deteksi asam nukléat tina "tingkat jam" kana "tingkat menit".
  • ND360

    ND360

    Ngagunakeun téknologi pendinginan semikonduktor, instrumen PCR kuantitatif nd360 fluorescent tiasa gancang sadar prosés amplifikasi PCR, sareng real-time ngadeteksi sinyal fluoresensi ngalangkungan sistem deteksi radio sareng televisi anu sénsitip tinggi, sareng nganalisis sareng ngolah ngalangkungan parangkat lunak analisis anu kuat.
  • ND300

    ND300

    Generasi énggal téknologi deteksi gancang asam nukleat Téknologi deteksi asam nukléat isimérmal mangrupikeun téknologi deteksi asam nukléat gancang énggal sacara mandiri dikembangkeun ku nederbio pikeun paménta deteksi gancang dina situs, anu tiasa nyayogikeun deteksi asam nukléat anu akurat, gancang, intuitif sareng Qualitative hasilna.