. Ngeunaan Kami - Qingdao Jianma Gene Technology Co., Ltd.

Ngeunaan Kami - Qingdao Jianma Gene Technology Co., Ltd.

Propil parusahaan

Qingdao Jianma Gene Technology Co., Ltd. diadegkeun dina bulan Pebruari 2019, Tempatna di Institut Panaliti Téknologi Industri di Zona téknologi Tinggi Qingdao, Propinsi Shandong, mangrupikeun perusahaan ilmiah sareng téknologi anu fokus dina R&D sareng produksi alat médis di médan POCT molekular.

Pausahaan ieu dilengkepan workshop purifikasi 100.000-tingkat jeung alat-alat panalungtikan ilmiah ngarah internasional jeung alat-alat produksi, sarta ngabogaan 1.200 méter pasagi panalungtikan sarta pamekaran jeung workshop produksi.

Perusahaan gaduh dua platform téknologi deteksi asam nukléat unik (platform deteksi asam nukléat Isothermal, platform deteksi gancang asam nukléat ASEA) , Produk anu dikembangkeun dumasar kana platform ieu ngagaduhan ciri kesederhanaan, laju, spésifisitas tinggi, sareng sensitipitas anu luhur.Geus hasil dilarapkeun ka loba widang kayaning kaséhatan médis, kaamanan pangan, kasakit sato jeung saterusna.

Ngandelkeun platform téknis di luhur, kami nuju ngembangkeun alat deteksi asam nukléat genggam anu henteu ngandelkeun alat anu kompleks, anu diperkirakeun bakal diterapkeun kana deteksi médis kulawarga sareng akar jukut di hareup.

CIA(AZV952I~V5%XUC50~LI
C[5X{X6$0W12D7}Y]_{91Q9
AH6)N]%5(8IG2$MDQ)Z`9EV
_FFD8779DFMXVGMCXG405$2

Syarat anyar pikeun nyegah sareng ngontrol wabah SARS-CoV-2 sareng status quo perusahaan

Nalika wabah global terus mekar, pencegahan sareng kontrol wabah parantos lebet kana tahap normalisasi.

Pikeun leres ngabales kaayaan ayeuna sareng nyumponan sarat tés asam nukléat dina skenario anu béda, perlu nyepetkeun panalungtikan sareng pamekaran sareng organisasi produksi, ngaluncurkeun produk anu langkung terpadu sareng gancang-gancang anu cocog pikeun tés dina situs, sareng ningkatkeun produk tés asam nukléat nagara urang sareng sistem téknis.

Dina 29 Juli, Premier Li Keqiang hosted pasamoan eksekutif Déwan Nagara. Dina raraga mastikeun perencanaan sakabéh pencegahan sarta ngembangkeun wabah, arrangements geus dijieun jang meberkeun nguatkeun wangunan kamampuhan nguji asam nukléat.

Rapat nunjuk kaluar yén éta téh perlu ngeprak sadaya pihak pikeun ngagancangkeun ngembangkeun sarta peluncuran produk kalawan waktu pondok, sensitipitas tinggi jeung gampang operation.Intensify latihan tanaga inspeksi jeung ningkatkeun gaya inspeksi mobile alesan, Pikeun nguji asam nukléat tina penderita di klinik muriang, coba shorten laporan ka 4 jam.

Salila wabah nuSARS-CoV-2wabah, tim Jianma Gene Téhnologi Co., Ltd. gawé bareng jeung Qingdao Universitas Élmu jeung Téhnologi jeung Universitas Qingdao panalungtikan masalah konci, ngamekarkeun produk deteksi asam nukléat, sarta ngahontal deteksi dina ngeunaan 30 menit.

Dina 13 Maret 2020, kit COVID-19 nampi sertipikasi CE EU; Dina Méi, nampi kualifikasi ékspor produsén réagen uji makuta anyar Kementerian Perdagangan Cina.

The single-pamakéan virus sampling tube dikembangkeun ku parusahaan urang ngan butuh 3 menit pikeun ngarengsekeun ngolah sampel sarta extraction.At gancang hadir, filing jeung produksi filing Kelas I produk alat médis geus réngsé.Produk deteksi asam nukléat gancang dikembangkeun ku pausahaan shorten waktu deteksi asam nukléat kana 30 menit, nu pinuh minuhan kaperluan pencegahan sarta kontrol wabah nasional jeung kabutuhan sosial.Ayeuna, produk uji gancang COVID-19 parantos diékspor ka Indonésia, Brazil sareng nagara-nagara sanés, sareng parantos diakui ku para nasabah.

4
2
3