Ngeunaan Kami - Qingdao Jianma Gene Technology Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Qingdao Jianma Gene Technology Co., Ltd. didirikeun dina bulan Fébruari 2019 , Lokasina di Industrial Technology Research Institute of Qingdao High-tech Zone, Shandong Province, Éta mangrupikeun perusahaan ilmiah sareng téknologi anu museur kana R&D sareng produksi alat médis di médan POCT molekular.

Perusahaan dilengkepan lokakarya pemurnian tingkat 100,000 sareng alat-alat panilitian ilmiah ilmiah internasional sareng peralatan produksi, sareng ngagaduhan 1,200 méter pasagi panilitian sareng pamekaran sareng produksi lokakarya.

Sistem manajemen kualitas anu lengkep parantos didirikeun pikeun nyumponan sarat hukum, peraturan sareng produksi standarisasi.

CIA(AZV952I~V5%XUC50~LI
C[5X{X6$0W12D7}Y]_{91Q9

Perusahaan ngagaduhan dua platform téknologi deteksi asam nukléat unik (platform deteksi asam nukléat Isothermal, platform deteksi gancang asam nukléat ASEA), Produk anu dikembangkeun dumasar kana platform ieu ngagaduhan ciri kesederhanaan, kagancangan, spésifisitas tinggi, sareng sénsitip tinggi.

Éta parantos hasil dilarapkeun kana seueur bidang sapertos kaséhatan médis, kaamanan pangan, panyakit sato sareng sajabina.

Ngembangkeun chip deteksi microfluidic genggam kalayan kinerja stabil sareng spésifisitas tinggi anu henteu ngandelkeun instrumen anu rumit. Dua topik di luhur parantos nempatkeun dasar téknis anu saé pikeun produk POCT molekular perusahaan, sareng mangrupikeun sumber anu penting pikeun topik pamariksaan gancang molekular perusahaan. pikeun asup ka pasar.

AH6)N]%5(8IG2$MDQ)Z`9EV
_FFD8779DFMXVGMCXG405$2

Syarat anyar pikeun pencegahan sareng kontrol wabah SARS-CoV-2 sareng status quo perusahaan

Nalika wabah global terus mekar, pencegahan sareng kontrol wabah parantos lebet kana tahapan normalisasi.

Dina raraga ngaréspon leres kana kaayaan anu ayeuna sareng nyumponan sarat tés asam nukleik dina skénario anu sanés, perlu nyepetkeun panalitian sareng pamekaran sareng organisasi produksi, ngaluncurkeun produk tés anu langkung terintegrasi sareng uji coba anu pas pikeun uji dina situs, sareng ningkatkeun produk uji coba asam nukleik nagara kuring sareng sistem téknis.

Tanggal 29 Juli, Perdana Menteri Li Keqiang ngayakeun rapat eksekutif Déwan Nagara. Dina urutan pikeun mastikeun perencanaan pencegahan epidemi sareng pamekaran, parantos dilakukeun pikeun langkung nguatkeun pangwangunan kamampuan uji asam nukléat.

Rapat nunjukkeun yén diperyogikeun pikeun ngamajukeun sadaya pihak pikeun ngagancangkeun pangwangunan sareng peluncuran produk kalayan waktos anu singget, sensitipitas anu luhur sareng operasi anu gampang. Inténsikeun latihan tanaga pamariksaan sareng ningkatkeun kakuatan inspeksi seluler sacara wajar, Kanggo uji asam nukléat pasién di klinik demam, cobian nyingkat laporan janten 4 jam.

Mangsa wabah éta SARS-CoV-2 wabah, tim Jianma Gene Technology Co., Ltd. damel sareng Universitas Élmu Téhnologi sareng Qingdao sareng Universitas Qingdao pikeun nalungtik masalah konci, ngembangkeun produk deteksi asam nukléat, sareng ngahontal deteksi sakitar 30 menit.

Tanggal 13 Maret 2020, iket COVID-19 kéngingkeun sertifikasi CE EU; Dina bulan Méi, kéngingkeun kualifikasi ékspor pabrikan réagen uji makuta anyar Kamentrian Cina.

Tabung sampling virus panggunaan tunggal anu dikembangkeun ku perusahaan urang ngan ukur 3 menit kanggo ngalengkepan pamrosésan sampel sareng ékstraksi gancang. Ayeuna, filing sareng produksi filing produk alat médis Kelas I parantos réngsé.Produk deteksi asam nukléat gancang dikembangkeun ku perusahaan nyingkat waktos deteksi asam nukleik janten 30 menit, anu sapinuhna minuhan pencegahan epidemi nasional sareng kabutuhan kendali sareng kabutuhan sosial.Ayeuna, produk uji gancang COVID-19 parantos diékspor ka Indonésia, Brasil sareng nagara-nagara sanés, sareng parantos dikenal ku konsumén.

4
2
3