Pabrikan & Pembekal PCR Real-time Kuantitatif - Pabrik PCR Quantitative Real-time PCR

  • ND360

    ND360

    Ngagunakeun téknologi pendinginan semikonduktor, instrumen PCR kuantitatif nd360 fluorescent tiasa gancang sadar prosés amplifikasi PCR, sareng real-time ngadeteksi sinyal fluoresensi ngalangkungan sistem deteksi radio sareng televisi anu sénsitip tinggi, sareng nganalisis sareng ngolah ngalangkungan parangkat lunak analisis anu kuat.