Kuantitatif Real-time PCR Produsén & Suppliers - Cina Kuantitatif Real-time PCR Factory

  • ND360

    ND360

    Ngagunakeun téhnologi refrigeration semikonduktor, nd360 fluoresensi instrumen PCR kuantitatif bisa gancang ngawujudkeun prosés Gedekeun PCR, sarta real-time ngadeteksi sinyal fluoresensi ngaliwatan sistem deteksi radio jeung televisi sénsitip tinggi, sarta nganalisis jeung prosés ngaliwatan software analisis kuat.