Pabrikan & Pembekal Solusi - Pabrik Solusi Cina

  • SARS-CoV-2(2019-nCoV)  Detection Total Solution

    SARS-CoV-2 (2019-nCoV) Deteksi Total Solusi

    Téknologi ASEA, mangrupikeun generasi anyar platform deteksi gancang asam nukléat sacara mandiri dikembangkeun ku perusahaan, mangrupikeun téknologi deteksi gancang asam nukléat gancang, saderhana sareng gancang, anu tiasa ngalengkepan sadaya prosés tina "sampling kana hasil" dina 35 menit, sareng ngawujudkeun pamutahiran anu signifikan tina deteksi asam nukléat tina "tingkat jam" kana "tingkat menit".