. Taros Kami - Qingdao Jianma Gene Technology Co., Ltd.

Taros Kami - Qingdao Jianma Gene Technology Co., Ltd.

Qingdao Jianma Gene Technology Co., Ltd.

Alamat

Lantai 4, Gedung C1,Qingdao Industrial Technology Research Institute,Jalan Songyuan No.17, Zona téknologi luhur,Kota Qingdao, Propinsi Shandong, Cina

Telepon

Penjualan: +86-532-88330805

 

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami