Hubungi Kami - Qingdao Jianma Gene Technology Co., Ltd.

Qingdao Jianma Gene Technology Co., Ltd.

Alamat

Lantai 4, Gedong C1,Institut Panilitian Téhnologi Industri Qingdao,No.17 Songyuan Road, Zona berteknologi tinggi,Kota Qingdao, Propinsi Shandong, Cina

Telepon

Jualan: + 86-532-88330805

 

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami