Pabrikan & Suplemén SARS-CoV-2 - Pabrik Cina SARS-CoV-2

  • SARS-CoV-2 Nucleic Acid Detection Kit

    Kit Deteksi Asam Nuklir SARS-CoV-2

    Komponén deteksi gancang asam nukleus generasi anyar perusahaan-téknologi ASEA mangrupikeun téknologi deteksi gancang asam nukléat gancang, saderhana sareng gancang. Sakabeh prosés tina "sampling kana hasil" tiasa direngsekeun dina 35 menit, sadar kana paningkatan anu penting dina deteksi asam nukleik ti "tingkat jam" dugi ka "tingkat menit".