Isothermal Colorimetric Nucleic Acid Detector Produsén & Suplier - Cina Isothermal Colorimetric Nucleic Acid Detector Factory

  • ND300

    ND300

    Generasi énggal téknologi deteksi gancang asam nukleat Téknologi deteksi asam nukléat isimérmal mangrupikeun téknologi deteksi asam nukléat gancang énggal sacara mandiri dikembangkeun ku nederbio pikeun paménta deteksi gancang dina situs, anu tiasa nyayogikeun deteksi asam nukléat anu akurat, gancang, intuitif sareng Qualitative hasilna.