Isothermal Colorimetric Nukléat Asam Detektor Produsen & Pemasok - Cina Isothermal Colorimetric Nukléat Asam Detektor Pabrik

  • ND300

    ND300

    Téknologi deteksi gancang asam nukléat generasi anyar Téknologi deteksi asam nukléat isothermal Colorimetric nyaéta téknologi deteksi asam nukléat gancang anyar sacara mandiri dikembangkeun ku nederbio pikeun paménta deteksi gancang dina situs, anu tiasa nyayogikeun deteksi asam nukléat anu akurat, gancang, intuitif sareng Kualitatif. hasilna.