Pabrikan & Pembekal Alat - Pabrik Alat Cina

  • ND200

    ND200

    Téknologi penguatan Isothermal anu akurat, gancang, portabel sareng gampang dianggo mangrupikeun téknologi penguatan asam nukleik (gén) anu énggal. Salaku biologi molekular dina téknologi deteksi vitro, prosés réaksi teras-terasan dina suhu anu tetep, ngalangkungan énzim khusus sareng primér khusus pikeun ngahontal tujuan amplifikasi gancang asam nukléat.
  • ND360

    ND360

    Ngagunakeun téknologi pendinginan semikonduktor, instrumen PCR kuantitatif nd360 fluorescent tiasa gancang sadar prosés amplifikasi PCR, sareng real-time ngadeteksi sinyal fluoresensi ngalangkungan sistem deteksi radio sareng televisi anu sénsitip tinggi, sareng nganalisis sareng ngolah ngalangkungan parangkat lunak analisis anu kuat.
  • ND300

    ND300

    Generasi énggal téknologi deteksi gancang asam nukleat Téknologi deteksi asam nukléat isimérmal mangrupikeun téknologi deteksi asam nukléat gancang énggal sacara mandiri dikembangkeun ku nederbio pikeun paménta deteksi gancang dina situs, anu tiasa nyayogikeun deteksi asam nukléat anu akurat, gancang, intuitif sareng Qualitative hasilna.