Pabrik Alat & Pemasok - Pabrik Alat Cina

  • ND200

    ND200

    Téknologi amplifikasi Isothermal anu akurat, gancang, portabel sareng gampang dianggo nyaéta téknologi amplifikasi asam nukléat (gén) énggal.Salaku biologi molekular téhnologi deteksi in vitro, prosés réaksi téh salawasna dina suhu konstan, ngaliwatan énzim husus sarta primers husus pikeun ngahontal tujuan Gedekeun gancang asam nukléat.
  • ND360

    ND360

    Ngagunakeun téhnologi refrigeration semikonduktor, nd360 fluoresensi instrumen PCR kuantitatif bisa gancang ngawujudkeun prosés Gedekeun PCR, sarta real-time ngadeteksi sinyal fluoresensi ngaliwatan sistem deteksi radio jeung televisi sénsitip tinggi, sarta nganalisis jeung prosés ngaliwatan software analisis kuat.
  • ND300

    ND300

    Téknologi deteksi gancang asam nukléat generasi anyar Téknologi deteksi asam nukléat isothermal Colorimetric nyaéta téknologi deteksi asam nukléat gancang anyar sacara mandiri dikembangkeun ku nederbio pikeun paménta deteksi gancang dina situs, anu tiasa nyayogikeun deteksi asam nukléat anu akurat, gancang, intuitif sareng Kualitatif. hasilna.