Pabrikan & Pembekal Mikroorganisme Patogén - Pabrik Mikroorganisme Pathogenik

  • Pathogenic Microorganism detection kit

    Kit deteksi Mikroorganisme Patogén

    Serial ieu mangrupikeun produk tina "NAVID", perusahaan induk gén Janma.
    Produk ieu dipaké pikeun deteksi gancang sareng nyaring mikroorganisme patogén anu ditanggung tuang sapertos staphylococcus aureus, Escherichia coli O157: H7, listeria monocytogenes, vibrio parahaemolyticus, salmonella sareng bacillus cereus.