• JM-1banner
  • JM-2(0)banner
  • JM-3(0)banner

Perusahaan Kami

Qingdao Jianma Gene Technology Co., Ltd. didirikeun dina bulan Fébruari 2019 , Lokasina di Industrial Technology Research Institute of Qingdao High-tech Zone, Shandong Province, Éta mangrupikeun perusahaan ilmiah sareng téknologi anu museur kana R&D sareng produksi alat médis di médan POCT molekular. Perusahaan ieu dilengkepan lokakarya pemurnian tingkat 100,000 sareng alat-alat panilitian ilmiah anu ngarah internasional sareng peralatan produksi, sareng ngagaduhan 1,200 méter pasagi panilitian sareng pamekaran sareng pamekaran produksi. Sistem manajemen kualitas anu lengkep parantos didirikeun pikeun nyumponan sarat ngeunaan hukum, peraturan sareng produksi standarisasi.

Maca deui