Isothermal PCR Detector Produsén & Suplier - Cina Isothermal PCR Detector Factory

  • ND200

    ND200

    Téknologi penguatan Isothermal anu akurat, gancang, portabel sareng gampang dianggo mangrupikeun téknologi penguatan asam nukleik (gén) anu énggal. Salaku biologi molekular dina téknologi deteksi vitro, prosés réaksi teras-terasan dina suhu anu tetep, ngalangkungan énzim khusus sareng primér khusus pikeun ngahontal tujuan amplifikasi gancang asam nukléat.