Isothermal PCR Detector Produsén & Supplier - Cina Isothermal PCR Detector Factory

  • ND200

    ND200

    Téknologi amplifikasi Isothermal anu akurat, gancang, portabel sareng gampang dianggo nyaéta téknologi amplifikasi asam nukléat (gén) énggal.Salaku biologi molekular téhnologi deteksi in vitro, prosés réaksi téh salawasna dina suhu konstan, ngaliwatan énzim husus sarta primers husus pikeun ngahontal tujuan Gedekeun gancang asam nukléat.