Cina ND360 pabrik jeung suppliers |Jianma

Cina ND360 pabrik jeung suppliers |Jianma

Katerangan pondok:

Ngagunakeun téhnologi refrigeration semikonduktor, nd360 fluoresensi instrumen PCR kuantitatif bisa gancang ngawujudkeun prosés Gedekeun PCR, sarta real-time ngadeteksi sinyal fluoresensi ngaliwatan sistem deteksi radio jeung televisi sénsitip tinggi, sarta nganalisis jeung prosés ngaliwatan software analisis kuat.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

bubuka produk

Ngagunakeun téhnologi refrigeration semikonduktor, nd360 fluoresensi instrumen PCR kuantitatif bisa gancang ngawujudkeun prosés Gedekeun PCR, sarta real-time ngadeteksi sinyal fluoresensi ngaliwatan sistem deteksi radio jeung televisi sénsitip tinggi, sarta nganalisis jeung prosés ngaliwatan software analisis kuat.

Akurasi kontrol hawa akurat nepi ka + 0,1 ℃, kontrol suhu kualitas luhur sareng komponenana optik

Suhu ngahontal 6.0 ℃ / s, sareng hasil deteksi ditampilkeun sacara real waktos

Ukuran leutik portabel, beurat hampang, modul dual channel dual, cocog pikeun kaperluan deteksi real-time

Gampang ngagunakeun layar warna toél, operasi panganteur ramah-pamaké, hiji tombol program modular

【Keunggulan produk】

(1) Saluran ganda sareng desain blok B-sumur ganda, tiasa ngajalankeun dua program anu béda dina waktos anu sami

waktos.

(2) Ukuran leutik, beurat hampang, gampang dibawa.

(3) fungsi analisis software kuat, nu bisa dipaké pikeun kualitatif / kuantitatif, ngalembereh

Kurva, Genotyping, jsb.

(4) 7 inci layar toél warna TFT definisi tinggi, sareng sistem operasi win 10 anu dipasang.

(5) Diwangun-di 20 G Flash memori, nu bisa nyimpen nepi ka 40000 lembar data eksperimen.

(6) Printer pilihan, teu kudu nyambungkeun komputer pikeun nyitak hasil ékspérimén langsung.

(7) Téknologi scan samping dianggo pikeun ngadeteksi jarak pondok sareng akuisisi fluoresensi

sinyalna stabil.

(8) Blok réaksi hideung pikeun nyegah noise latar.

(9) Ngadopsi jalur optik akuisisi anu sami pikeun ningkatkeun kabisaulangan.

(10) sumber lampu LED, hemat energi jeung perlindungan lingkungan, hirup layanan panjang, pangropéa

bébas.

(11) Téknologi panutup konci éléktromagnétik nyegah tutup panas teu kahaja dibuka.

(12) Tombol shutdown hareup ngajadikeun data file leuwih aman.

(13) sirkuit kontrol arus konstan, kaluaran kakuatan lemes, hirup Peltier diperpanjang, ningkat

akurasi kontrol suhu.

(14) Cai mibanda fungsi panyalindungan leuwih-ayeuna, leuwih-suhu, power-off data timer recovery,

jsb.

(15) Maju jeung mundur design curhat hawa, bisa ditempatkeun samping ku samping, nyimpen spasi laboratorium.

(16) Ieu bisa dirojong pikeun catu daya batré, cocog pikeun inspeksi gancang jeung Filed

pamariksaan.

【Parameter produk】


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q1.What's kauntungan anjeun?
    bisnis jujur ​​kalawan harga kalapa sarta layanan profésional dina prosés ékspor.

    Q2.What cara pengiriman barang anjeun?
    Gumantung kana Anjeun, Anjeun bisa milih ku hawa atawa laut, Anjeun oge bisa milih express.

    Q3.Can anjeun masihan jaminan produk anjeun?
    A: Sumuhun, sataun pikeun free.we manjangkeun jaminan kapuasan 100% dina sadaya item.

    Q4.4.Naha éta tiasa dianggo pikeun cocog sareng produk produsén sanés?
    Sumuhun, urang boga gawé babarengan jeung loba pabrik well-dipikawanoh.

    Q5.Dupi abdi tiasa didatangan anjeun?
    Yakin, wilujeng sumping ka anjeun didatangan pabrik urang iraha wae.

    Q6.How ngeunaan waktu pangiriman?
    Bakal butuh ngeunaan 10-30 poé nepi ka rengse hiji urutan.Tapi waktos pastina dumasar kana kaayaan saleresna sareng kuantitas pesenan anjeun.

    Q7.How teu pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?
    Sadaya produk anu dijual bakal diuji 100% pikeun mastikeun kualitas anu mumpuni sareng tahan lama, sareng sadaya operasi anu dilakukeun dumasar kana ISO9001.

    Q8.what jenis pembayaran teu rojongan parusahaan anjeun?
    T / T, 100% L / C dina tetempoan, Tunai, Western Union anu sagala katampa lamun boga pamayaran séjén, mangga ngahubungan kuring.

  • Produk patali