Pabrikan sareng pemasok Cina ND360 | Jianma

China ND360 manufacturers and suppliers | Jianma

Pedaran pondok:

Ngagunakeun téknologi pendinginan semikonduktor, instrumen PCR kuantitatif nd360 fluorescent tiasa gancang sadar prosés amplifikasi PCR, sareng real-time ngadeteksi sinyal fluoresensi ngalangkungan sistem deteksi radio sareng televisi anu sénsitip tinggi, sareng nganalisis sareng ngolah ngalangkungan parangkat lunak analisis anu kuat.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bubuka produk

Ngagunakeun téknologi pendinginan semikonduktor, instrumen PCR kuantitatif nd360 fluorescent tiasa gancang sadar prosés amplifikasi PCR, sareng real-time ngadeteksi sinyal fluoresensi ngalangkungan sistem deteksi radio sareng televisi anu sénsitip tinggi, sareng nganalisis sareng ngolah ngalangkungan parangkat lunak analisis anu kuat.

Akurasi kontrol suhu anu akurat dugi ka + 0,1 ℃, kontrol suhu kualitas luhur sareng komponenana optik

Suhu ngahontal 6.0 ℃ / s, sareng hasil deteksi ditampilkeun sacara real time

Ukuran leutik portabel, beurat entéh, modul dual channel dual, cocog pikeun kabutuhan deteksi sacara real-time

Gampang ngagunakeun layar warna toél, operasi antar muka anu ramah-pangguna, program modular hiji tombol

Advantages Kauntungan produk】

(1) Saluran ganda sareng desain blok B-sumur ganda, tiasa ngajalankeun dua program anu sami

waktos.

(2) Ukuran leutik, beurat entéh, gampang dibawa.

(3) Fungsi analisa parangkat lunak anu kuat, anu tiasa dianggo pikeun Qualitative / Quantitative, Melt

Kurva, Genotyping, jsb.

(4) Layar sentuh warna TFT definisi tinggi 7 inci, sareng sistem operasi win 10 win.

(5) Memori flash 20 G internal, anu tiasa ngahemat dugi ka 40000 lembar data eksperimen.

(6) Printer opsional, henteu kedah nyambungkeun komputer pikeun nyetak hasil eksperimen langsung.

(7) Teknologi scan sisi dianggo pikeun ngadeteksi jarak pondok sareng akuisisi fluoresensi

sinyal stabil.

(8) Blok réaksi hideung pikeun nyingkahan noise tukang.

(9) Ngadopsi jalur optik akuisisi sami pikeun ningkatkeun réabilitas.

(10) sumber cahaya LED, hemat energi sareng perlindungan lingkungan, umur panjang, pangropéa

gratis.

(11) Téknologi panutup konci éléktromagnétik nyegah tutup panas tina teu kahaja dibuka.

(12) Tombol shutdown payun ngajantenkeun data file langkung aman.

(13) Kontrol arus konstan, kaluaran kakuatan lemes, umur Peltier diperpanjang, ningkat

akurasi kontrol suhu.

(14) Éta ngagaduhan fungsi panyalindungan langkung-ayeuna, langkung-suhu, pamulihan diri data anu pareum,

jsb.

(15) Maju sareng mundur desain liang angin, tiasa ditempatkeun sasarengan, ngahémat rohangan laboratorium.

(16) Éta tiasa didukung pikeun catu daya batre, cocog pikeun pamariksaan gancang sareng diarsipkeun

pamariksaan.

Parameter Parameter produk】


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali