Cina ND300 pabrik jeung suppliers |Jianma

Cina ND300 pabrik jeung suppliers |Jianma

Katerangan pondok:

Téknologi deteksi gancang asam nukléat generasi anyar Téknologi deteksi asam nukléat isothermal Colorimetric nyaéta téknologi deteksi asam nukléat gancang anyar sacara mandiri dikembangkeun ku nederbio pikeun paménta deteksi gancang dina situs, anu tiasa nyayogikeun deteksi asam nukléat anu akurat, gancang, intuitif sareng Kualitatif. hasilna.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Generasi anyar téknologi deteksi gancang asam nukléat

Téknologi deteksi asam nukléat isothermal kolorimétri nyaéta téknologi deteksi asam nukléat gancang anyar anu dikembangkeun sacara mandiri ku nederbio pikeun paménta deteksi gancang dina situs, anu tiasa nyayogikeun hasil deteksi asam nukléat anu akurat, gancang, intuitif sareng Kualitatif.

Téknologi ieu ngagabungkeun amplifikasi asam nukléat sareng deteksi kolorimétri kana hiji léngkah, ngalengkepan amplifikasi asam nukléat sareng padamelan deteksi iraha waé sareng dimana waé, sareng tiasa langsung nangtoskeun hasil deteksi ku panon taranjang.

Éta mangrupikeun platform téknologi pangbasajanna sareng paling intuitif pikeun deteksi gancang asam nukléat.

Nd300 detektor asam nukléat kolorimétri isothermal dumasar kana pamekaran mandiri sareng téknologi deteksi asam nukléat isothermal colorimetric internasional.Éta dirarancang khusus pikeun deteksi asam nukléat gancang.

Éta akurat, gancang, portabel sareng gampang dianggo.Éta tiasa gampang ngalengkepan operasi deteksi gancang asam nukléat sareng ngabantosan anjeun deteksi asam nukléat sacara real-time.

Akurasi kontrol suhu nyaéta 0,1 ℃, kontrol suhu kualitas luhur sareng elemen optik.Laju kabeneran colorimetry sareng metode fluoresensi nyaéta 100%;

Interprétasi cahaya anu katingali tiasa diwujudkeun sacara intuitif, sareng hasilna tiasa ditampilkeun sareng dicitak ku alat;

Basajan, ukuran leutik, beurat hampang, warna toél operasi panganteur ramah-pamaké, cocog pikeun inspeksi gancang jeung sawah;

Hasilna dicitak dina tempat.

Aplikasi: uji kaamanan pangan (idéntifikasi mikroorganisme patogén, transgenik, bahan turunan daging)

Panyakit sato (peternakan, produk akuatik, deteksi panyakit piaraan)

Pangobatan médis, panalungtikan ilmiah, jsb

>> Parameter produk

kinerja dasar modél ND300
Diménsi 320 * 280 * 125mm
beurat 2,5 Kg
Sasayogian tanaga 100 ~ 240V, 50 ~ 60Hz
tingkat noise 20 desibel
panganteur komunikasi USB
Suhu lingkungan operasi 4 ~ 35 ° ℃
Kelembapan relatif lingkungan operasi ≤85%
Angkutan sareng suhu neundeun 20 ~ 55 ℃
Tutup panas teu nanaon
Parameter patali Kapasitas sampel 32 liang * 0.2ml
Volume sampel 25 ~ 120 ul
Consumables lumaku 0.2ml Tunggal tube, 8*0.2ml Pipa drainase
tés kit Buka deteksi colorimetric isothermal
rentang suhu Suhu kamar ~ 80 ℃
akurasi kontrol 0,1 ℃
Kasaragaman suhu ± 0,2 ° ℃
Akurasi suhu ± 0,1 ℃
sumber cahaya Kacaangan luhur LED
detektor 200W CCD
Kontrol operasi modeu kontrol layar rampa warna 7 inci
Hasilna nunjukkeun yén Mesin tampilan interpretasi real-time, percetakan termal sinkron, kaluaran periferal
Métode interpretasi hasil Deteksi visual sacara real-time tiasa diwujudkeun ku cahaya anu katingali (hasilna tiasa diinterpretasi ku nyandak poto alat, sareng hasilna ogé tiasa ditingali ku mata taranjang dina waktos anu sami)
Panyimpenan hasil Éta tiasa ditaroskeun, disimpen sareng diékspor
fungsi software Parameter tiasa diatur pikeun program réaksi, sapertos waktos réaksi, suhu réaksi, jsb.béda liang bisa diganti ngaranna;hasil tés tiasa disimpen sareng diékspor;bangbarung bisa diatur;kontrol suhu otomatis sayaga jeung fungsi panyalindungan overheating sadia.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q1.What's kauntungan anjeun?
    bisnis jujur ​​kalawan harga kalapa sarta layanan profésional dina prosés ékspor.

    Q2.What cara pengiriman barang anjeun?
    Gumantung kana Anjeun, Anjeun bisa milih ku hawa atawa laut, Anjeun oge bisa milih express.

    Q3.Can anjeun masihan jaminan produk anjeun?
    A: Sumuhun, sataun pikeun free.we manjangkeun jaminan kapuasan 100% dina sadaya item.

    Q4.4.Naha éta tiasa dianggo pikeun cocog sareng produk produsén sanés?
    Sumuhun, urang boga gawé babarengan jeung loba pabrik well-dipikawanoh.

    Q5.Dupi abdi tiasa didatangan anjeun?
    Yakin, wilujeng sumping ka anjeun didatangan pabrik urang iraha wae.

    Q6.How ngeunaan waktu pangiriman?
    Bakal butuh ngeunaan 10-30 poé nepi ka rengse hiji urutan.Tapi waktos pastina dumasar kana kaayaan saleresna sareng kuantitas pesenan anjeun.

    Q7.How teu pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?
    Sadaya produk anu dijual bakal diuji 100% pikeun mastikeun kualitas anu mumpuni sareng tahan lama, sareng sadaya operasi anu dilakukeun dumasar kana ISO9001.

    Q8.what jenis pembayaran teu rojongan parusahaan anjeun?
    T / T, 100% L / C dina tetempoan, Tunai, Western Union anu sagala katampa lamun boga pamayaran séjén, mangga ngahubungan kuring.

  • Produk patali