Pabrikan sareng pemasok Cina ND300 | Jianma

China ND300 manufacturers and suppliers | Jianma

Pedaran pondok:

Generasi énggal téknologi deteksi gancang asam nukleat Téknologi deteksi asam nukléat isimérmal mangrupikeun téknologi deteksi asam nukléat gancang énggal sacara mandiri dikembangkeun ku nederbio pikeun paménta deteksi gancang dina situs, anu tiasa nyayogikeun deteksi asam nukléat anu akurat, gancang, intuitif sareng Qualitative hasilna.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Generasi énggal téknologi deteksi gancang asam nukléat

Téknologi deteksi asam nukléat isimérim kolorimetri mangrupikeun téknologi deteksi asam nukléat gancang énggal sacara mandiri dikembangkeun ku nederbio kanggo paménta deteksi gancang dina situs, anu tiasa nyayogikeun hasil deteksi asam nukléat anu akurat, gancang, intuitif sareng Qualitative. 

Téknologi ieu ngagabungkeun amplifikasi asam nukleik sareng deteksi colorimetric kana hiji léngkah, ngalengkepan penguatan asam nukleik sareng padamelan didamel iraha waé sareng dimana waé, sareng langsung tiasa nangtoskeun hasil deteksi ku panon taranjang.

Éta platform téknologi saderhana sareng paling intuitif pikeun deteksi gancang asam nukléat.

Detéktor asam nuklématik isotermik nd300 dumasarkeun kana pamekaran mandiri sareng téknologi deteksi asam nukléat isotermal warna internasional anu internasional. Éta dirarancang khusus pikeun deteksi asam nukléat gancang.

Éta akurat, gancang, portabel sareng gampang dianggo. Éta tiasa sacara gampil ngalengkepan operasi deteksi gancang asam nukléat sareng ngabantosan anjeun pikeun deteksi asam nukléat sacara langsung.

Akurasi kontrol suhu nyaéta 0,1 ℃, kontrol suhu kualitas luhur sareng elemen optik. Laju kabeneran colorimetry sareng metode fluoresensi nyaéta 100%;

Tafsir cahaya anu katingali tiasa diwujudkeun sacara intuitif, sareng hasilna tiasa ditampilkeun sareng dicitak ku alat;

Basajan, ukuran alit, beurat enteng, layar warna touch pangoperasian ramah-pangguna, cocog pikeun pamariksaan gancang sareng lapangan;

Hasilna dicitak langsung.

Aplikasi: tés kaamanan pangan (idéntifikasi mikroorganisme patogén, transgenik, bahan turunan daging)

Kasakit sato (peternakan, produk akuatik, deteksi panyakit piaraan)

Perawatan médis, panilitian ilmiah, jsb

>> Parameter produk

Kinerja dasar modél ND300
Diménsi 320 * 280 * 125mm
beurat 2,5 Kg
Sasayogian tanaga 100 ~ 240V, 50 ~ 60Hz
tingkat noise 20 Decibel
panganteur komunikasi USB
Suhu lingkungan operasi 4 ~ 35 ° ℃
Kalembaban relatif lingkungan operasi ≤85%
Suhu transportasi sareng neundeun 20 ~ 55 ℃
Panutup panas teu nanaon
Parameter anu aya hubunganana Kapasitas sampel 32 liang * 0.2ml
Volume jilid 25 ~ 120 ul
Bahan panerapan anu lumaku 0,2ml Tabung tunggal, 8 * 0.2ml Pipa solokan
pakakas uji Deteksi kolorimetric kabuka isothermal
rentang hawa Suhu kamar ~ 80 ℃
akurasi kontrol 士 0,1 ℃
Sarua suhu ± 0,2 ° ℃
Akurasi suhu ± 0,1 ℃
sumber cahaya Kacaangan tinggiLED
detéktor 200W CCD
Kontrol operasi modeu kontrol Layar sentuh warna 7 inci
Hasilna nunjukkeun yén Tampilan interpretasi waktos-nyata mesin, percetakan termal sinkron, kaluaran periferal
Metode tafsir hasil Deteksi waktos-nyata visual tiasa diwujudkeun ku cahaya anu katingali (hasilna tiasa diinterpretasi ku cara nyandak poto alat na, sareng hasilna ogé tiasa dititénan ku mata taranjang dina waktos anu sami)
Panyimpenan hasilna Éta tiasa ditaros, disimpen sareng diékspor
fungsi parangkat lunak Parameter tiasa disetél pikeun program réaksi, sapertos waktos réaksi, suhu réaksi, jst; liang béda bisa diganti ngaran; hasil tés tiasa disimpen sareng diekspor; ambang tiasa diatur; Kontrol suhu otomatis sayaga sareng fungsi panyalindungan overheating sayogi.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali