Cina SARS-CoV-2 Kit Deteksi Asam Nuklir pabrik sareng pamasok | Jianma

China SARS-CoV-2 Nucleic Acid Detection Kit manufacturers and suppliers | Jianma

Pedaran pondok:

Komponén deteksi gancang asam nukleus generasi anyar perusahaan-téknologi ASEA mangrupikeun téknologi deteksi gancang asam nukléat gancang, saderhana sareng gancang. Sakabeh prosés tina "sampling kana hasil" tiasa direngsekeun dina 35 menit, sadar kana paningkatan anu penting dina deteksi asam nukleik ti "tingkat jam" dugi ka "tingkat menit".


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Platform deteksi gancang asam nuklémat generasi anyar perusahaan anu téknologi --- téknologi ASEA mangrupikeun téknologi deteksi gancang asam nukléat generasi anyar anu akurat, saderhana sareng gancang.

Sakabeh prosés tina "sampling kana hasil" tiasa réngsé dina 35 menit, sadar kana pamutahiran anu signifikan dina deteksi asam nukléat tina "tingkat jam" dugi ka "tingkat menit"

【Panjelasan Produk】

Alat ieu dianggo pikeun deték kualitatif in vitro tina inféksi coronavirus énggal dina kasus pneumonia anu disangka, pasién anu disangka klaster, sareng pasién sanés anu peryogi diagnosa atanapi ngabédakeun diagnosa inféksi coronavirus anyar dina swabs tikoro sareng sampel cairan lavage alveolar.

Gén ORF1ab sareng gén N SARS-CoV-2. Produk parantos kéngingkeun sertipikat CE (tingali Annex 2), sareng parantos lebet kana daptar bodas tina bahan anti-wabah anu disarankeun ku Menteri Dagang pikeun diekspor.

Réagen solid-state sareng réagen tipe cair nyumponan kabutuhan skénario panyimpenan anu béda. SeeAppendix 3 kanggo perbandingan produk

Parameter Parameter produk】

Advantages Kauntungan produk】

1. Operasi saderhana, cocog pikeun skenario deteksi anu béda.

2. Deteksi gancang, penguatan asam nukleik sakitar 35 menit.

3. Ngadukung transportasi réagen padet dina suhu kamar, ngirangan biaya logistik.

Scheme 0,5 jam skéma anu disarankeun pikeun deteksi】

Instrumén: ND360 nyata-waktos fluoresensi PCR kuantitatif;

Ékstraksi: JM101 kit ékstraksi gancang asam nukléat coronavirus anyar;

Detéksi: JM001 kit deteksi asam nukleat makuta anyar.

Chart bagan aliran operasi】

【Kualifikasi sertipikat】

Sértipikat coronavirus CE novél


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali