Cina SARS-CoV-2 Asam Nukléat Deteksi Kit pabrik jeung suppliers |Jianma

Cina SARS-CoV-2 Asam Nukléat Deteksi Kit pabrik jeung suppliers |Jianma

Katerangan pondok:

Kit Deteksi Asam Nukléat SARS-CoV-2 dianggo pikeun ngadeteksi gén SARS-CoV-2 ORF1ab sareng N dina swab nasopharyngeal sareng lavage bronchoalveolar.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Kit Deteksi Asam Nukléat SARS-CoV-2 dianggo pikeun ngadeteksi gén SARS-CoV-2 ORF1ab sareng N dina swab nasopharyngeal sareng lavage bronchoalveolar.

Prosés deteksi bisa réngsé dina 35 menit, merealisasikan pamutahiran signifikan dina deteksi asam nukléat tina "tingkat jam" ka "tingkat menit".

新冠 冻干产品

【Keunggulan produk】

(1) Gancang: amplifikasi asam nukléat réngsé dina35 menit

(2)Akurat: Sensitipitas luhur, wates deteksi minimum nyaéta1000 éksemplar / ml.;

(3) Merenah:réagen padet premixed, gampang beroperasi;diangkut dina suhu kamar kalawan kinerja stabil;

【Parameter produk】

【Produk operasi】

检测流程

Instrumén:ND360PCR kuantitatif fluoresensi real-time;

Ékstraksi:JM101Kit ékstraksi gancang asam nukléat;

Detéksi:JM001Kit deteksi asam nukléat SARS-CoV-2.

【kualifikasi sertipikat】

Sertipikat CE 2019-nCoV








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q1.What's kauntungan anjeun?
    bisnis jujur ​​kalawan harga kalapa sarta layanan profésional dina prosés ékspor.

    Q2.What cara pengiriman barang anjeun?
    Gumantung kana Anjeun, Anjeun bisa milih ku hawa atawa laut, Anjeun oge bisa milih express.

    Q3.Can anjeun masihan jaminan produk anjeun?
    A: Sumuhun, sataun pikeun free.we manjangkeun jaminan kapuasan 100% dina sadaya item.

    Q4.4.Naha éta tiasa dianggo pikeun cocog sareng produk produsén sanés?
    Sumuhun, urang boga gawé babarengan jeung loba pabrik well-dipikawanoh.

    Q5.Dupi abdi tiasa didatangan anjeun?
    Yakin, wilujeng sumping ka anjeun didatangan pabrik urang iraha wae.

    Q6.How ngeunaan waktu pangiriman?
    Bakal butuh ngeunaan 10-30 poé nepi ka rengse hiji urutan.Tapi waktos pastina dumasar kana kaayaan saleresna sareng kuantitas pesenan anjeun.

    Q7.How teu pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?
    Sadaya produk anu dijual bakal diuji 100% pikeun mastikeun kualitas anu mumpuni sareng tahan lama, sareng sadaya operasi anu dilakukeun dumasar kana ISO9001.

    Q8.what jenis pembayaran teu rojongan parusahaan anjeun?
    T / T, 100% L / C dina tetempoan, Tunai, Western Union anu sagala katampa lamun boga pamayaran séjén, mangga ngahubungan kuring.

  • Produk patali