Cina ND200 pabrik jeung suppliers |Jianma

Cina ND200 pabrik jeung suppliers |Jianma

Katerangan pondok:

Téknologi amplifikasi Isothermal anu akurat, gancang, portabel sareng gampang dianggo nyaéta téknologi amplifikasi asam nukléat (gén) énggal.Salaku biologi molekular téhnologi deteksi in vitro, prosés réaksi téh salawasna dina suhu konstan, ngaliwatan énzim husus sarta primers husus pikeun ngahontal tujuan Gedekeun gancang asam nukléat.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Nd200 isothermal fluoresensi PCR detektor

Akurat, gancang, portabel sareng gampang dianggo

Téknologi amplifikasi isothermal nyaéta téknologi amplifikasi asam nukléat (gén) anyar.

Salaku biologi molekular téhnologi deteksi in vitro, prosés réaksi téh salawasna dina suhu konstan, ngaliwatan énzim husus sarta primers husus pikeun ngahontal tujuan Gedekeun gancang tina acid.It nukléat boga ciri spésifisitas tinggi, sensitipitas tinggi, kesederhanaan, genah. jeung béaya rendah.

Geus loba dipaké dina élmu dasar, kaamanan pangan (deteksi mikroorganisme pathogenic, adulteration produk daging, deteksi transgenik, jsb), médis sarta kaséhatan (diagnosis kasakit, éksprési gén, ngembangkeun ubar jeung hidayah pamakéan narkoba rasional, jsb). , deteksi kasakit sato (sato badag, piaraan, sato akuatik, jsb), monitoring lingkungan jeung widang lianna.

Nd200 isothermal fluoresensi PCR detektor dumasar kana téhnologi amplifikasi asam nukléat isothermal ngarah internasional jeung sababaraha taun prestasi ilmiah sarta téhnologis.

Hal ieu dirarancang khusus pikeun deteksi amplifikasi isothermal.Éta akurat, gancang, portabel sareng gampang dianggo.Éta tiasa gampang ngalengkepan operasi deteksi gancang asam nukléat sareng ngabantosan anjeun deteksi asam nuklir sacara real-time.

Akurasi kontrol suhu anu akurat nyaéta ± 0,1 ℃, kontrol suhu kualitas luhur sareng komponén optik

Kontrol suhu anu gancang sareng akurat, tampilan hasil deteksi sacara real-time

Portabel, ukuran leutik, beurat hampang, cocog pikeun pamariksaan gancang sareng lapangan

Gampang ngagunakeun layar warna toél, operasi antarmuka anu ramah-pamaké

> wewengkon aplikasi

Élmu Dasar

panyakit sato

Kaamanan Pangan Perawatan Kaséhatan

Élmu Dasar

>> Keunggulan produk

Ukuran leutik, beurat hampang, gampang dibawa.Gampang pikeun minuhan kabutuhan percobaan.

1. Diwangun dina 7 inci tinggi-harti layar kapasitif PDA, operasi layar toél, basajan tur gancang.

2. Modul réaksi 16x0.2ml cocog sareng dalapan tabung baris sareng tabung tunggal.

3. Marlow kualitas luhur Peltier refrigeration chip, digabungkeun jeung Jérman high-tungtung PT1000 sensor hawa sarta lalawanan listrik pemanasan santunan mode kontrol suhu ujung.

4. Pitunjuk parangkat lunak anu sederhana sareng intuitif, gampang pikeun muka percobaan PCR fluoresensi isothermal.

Desain tutup panas

sistem optik

 

kinerja dasar Diménsi 320 * 280 * 152 mm
beurat 2,9 kg
Sasayogian tanaga 100 ~ 240V, 50 ~ 60Hz
tingkat noise 20分贝
panganteur komunikasi USB
Suhu lingkungan operasi 4 ~ 35 ℃
Kelembapan relatif lingkungan operasi ≤85%
Angkutan sareng suhu neundeun 20 ~ 55 ℃
Kalembaban relatif transportasi sareng neundeun ≤85%
Parameter patali Kapasitas sampel 16 liang * 0,2ml
Volume sampel 25 ~ 120 ul
Consumables lumaku 0.2ml tube tunggal, 8 * 0.2ml baris tube
tés kit Buka deteksi fluoresensi isothermal
 rentang suhu Suhu kamar ~ 80 ℃
akurasi kontrol ± 0,1 ℃
Kasaragaman suhu ± 0,15 ℃
Akurasi suhu ± 0,2 ℃
 sumber cahaya LED kacaangan tinggi
detektor PD
Éksitasi sareng deteksi médium rambatan Serat optik profésional tahan suhu luhur
Panjang gelombang éksitasi 470nm ± 10nm
Panjang gelombang deteksi 520nm ± 10nm
Kontrol operasi modeu kontrol Layar toél warna
 Hasilna nunjukkeun yén Mesin tiasa nampilkeun sacara real waktos sareng kaluaran ku alat periferal
 Métode interpretasi hasil Interprétasi otomatis tina Yin jeung Yang nurutkeun software kurva Gedekeun
fungsi software Program réaksi bisa dipilih;prosedur réaksi bisa diatur;upami waktos réaksi tiasa diatur, waktos réaksi tiasa dirobih (dipondokkeun atanapi diperpanjang) dina prosés réaksi, suhu anu béda tiasa diatur, sareng unggal rentang suhu 0,1 ° C;program réaksi bisa disimpen salaku citakan;béda liang bisa diganti ngaranna;waktu interval scanning bisa diatur, mimitian ti 18 nepi ka 60 s, sarta interval standar nyaéta 60 s;Waktu interval bisa diatur, rentang nyaeta 18-60s, interval standar nyaeta 60s;waktu interval bisa diatur, rentang nyaeta 18-60s, interval standar nyaeta 60s;nilai bangbarung tina Yin-Yang judgment bisa diatur;garis bangbarung bisa ditarik ka luhur jeung ka handap.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q1.What's kauntungan anjeun?
    bisnis jujur ​​kalawan harga kalapa sarta layanan profésional dina prosés ékspor.

    Q2.What cara pengiriman barang anjeun?
    Gumantung kana Anjeun, Anjeun bisa milih ku hawa atawa laut, Anjeun oge bisa milih express.

    Q3.Can anjeun masihan jaminan produk anjeun?
    A: Sumuhun, sataun pikeun free.we manjangkeun jaminan kapuasan 100% dina sadaya item.

    Q4.4.Naha éta tiasa dianggo pikeun cocog sareng produk produsén sanés?
    Sumuhun, urang boga gawé babarengan jeung loba pabrik well-dipikawanoh.

    Q5.Dupi abdi tiasa didatangan anjeun?
    Yakin, wilujeng sumping ka anjeun didatangan pabrik urang iraha wae.

    Q6.How ngeunaan waktu pangiriman?
    Bakal butuh ngeunaan 10-30 poé nepi ka rengse hiji urutan.Tapi waktos pastina dumasar kana kaayaan saleresna sareng kuantitas pesenan anjeun.

    Q7.How teu pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?
    Sadaya produk anu dijual bakal diuji 100% pikeun mastikeun kualitas anu mumpuni sareng tahan lama, sareng sadaya operasi anu dilakukeun dumasar kana ISO9001.

    Q8.what jenis pembayaran teu rojongan parusahaan anjeun?
    T / T, 100% L / C dina tetempoan, Tunai, Western Union anu sagala katampa lamun boga pamayaran séjén, mangga ngahubungan kuring.

  • Produk patali