Pabrikan sareng pemasok Cina ND200 | Jianma

China ND200 manufacturers and suppliers | Jianma

Pedaran pondok:

Téknologi penguatan Isothermal anu akurat, gancang, portabel sareng gampang dianggo mangrupikeun téknologi penguatan asam nukleik (gén) anu énggal. Salaku biologi molekular dina téknologi deteksi vitro, prosés réaksi teras-terasan dina suhu anu tetep, ngalangkungan énzim khusus sareng primér khusus pikeun ngahontal tujuan amplifikasi gancang asam nukléat.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detéktor PCR fluoresensi isothermal Nd200

Akurat, gancang, portabel sareng gampang dianggo

 Téknologi penguatan Isothermal mangrupikeun téknologi penguatan asam nukléat (gén) énggal.

Salaku biologi molekular dina téknologi deteksi vitro, prosés réaksi teras-terasan dina suhu anu tetep, ngalangkungan énzim khusus sareng primér khusus pikeun ngahontal tujuan gedéna asam nukléat. Éta ngagaduhan ciri spésifisitas tinggi, sensitipitas tinggi, kesederhanaan, genah sareng béaya rendah.

Éta parantos seueur dianggo dina élmu dasar, kaamanan pangan (deteksi mikroorganisme patogén, adulterasi produk daging, detéksi transgenik, sareng sajabana), médis sareng kaséhatan (diagnosis panyakit, éksprési gén, pamekaran narkoba sareng pituduh panggunaan narkoba rasional, jst. , deteksi panyakit sato (sato ageung, ingon-ingon, sato akuatik, sareng sajabana), pangawasan lingkungan sareng lapangan sanésna.

Detéktor PCR fluorescent isothermal Nd200 dumasarkeun kana téknologi penguatan asam nukléat isotermal internasional anu kawéntar sareng mangtaun-taun pencapaian ilmiah sareng téknologi.

Éta dirarancang khusus pikeun deteksi amplop isotermal. Éta akurat, gancang, portabel sareng gampang dianggo. Éta tiasa sacara gampil ngalengkepan operasi deteksi gancang asam nukléat sareng ngabantosan anjeun pikeun deteksi asam nuklir real-time.

Akurasi kontrol suhu anu akurat nyaéta ± 0,1 ℃, kontrol suhu kualitas luhur sareng komponenana optik

Kontrol suhu gancang sareng akurat, tampilan real-time tina hasil deteksi

Portabel, ukuran alit, beurat enteng, cocog pikeun pamariksaan gancang sareng lapangan

Gampang ngagunakeun layar warna toél, operasi antar muka anu ramah-pangguna

> daérah aplikasi

Élmu Dasar

panyakit sato

Kasalametan Pangan Kasihatan perawatan

Élmu Dasar

>> Kauntungan produk

Ukuran leutik, beurat entéh, gampang dibawa. Gampang nyumponan kabutuhan percobaan.

1. Diwangun dina 7 inci definisi tinggi layar kapasitif PDA, operasi layar toél, saderhana sareng gancang.

2. Modul réaksi 16x0.2ml cocog sareng dalapan tabung baris sareng tabung tunggal.

3. Marlow chip Peltier kulkas kualitas luhur, digabungkeun sareng sensor suhu PT1000 tingkat luhur Jérman sareng modél kontrol suhu pemanasan résistansi listrik.

4. Pitunjuk parangkat lunak anu saderhana sareng intuitif, gampang dibuka percobaan PCR fluoresensi isothermal.

Desain tutup panas

sistem optik

 

Kinerja dasar Diménsi 320 * 280 * 152mm
beurat 2,9 Kg
Sasayogian tanaga 100 ~ 240V, 50 ~ 60Hz
tingkat noise 20 分贝
panganteur komunikasi USB
Suhu lingkungan operasi 4 ~ 35 ℃
Kalembaban relatif lingkungan operasi ≤85%
Suhu transportasi sareng neundeun 20 ~ 55 ℃
Kalembaban relatif angkutan sareng panyimpenan ≤85%
Parameter anu aya hubunganana Kapasitas sampel 16 liang * 0.2ml
Volume jilid 25 ~ 120 ul
Bahan panerapan anu lumaku 0,2ml tabung tunggal, 8 * 0,2ml tabung baris
pakakas uji Deteksi fluoresensi kabuka isothermal
 rentang hawa Suhu kamar ~ 80 ℃
akurasi kontrol ± 0,1 ℃
Sarua suhu ± 0,15 ℃
Akurasi suhu ± 0,2 ℃
 sumber cahaya Kacaangan LED tinggi
detéktor PD
Pikagumbiraeun sareng deteksi média panyebaran Suhu optik tahan optik tahan suhu luhur
Panjang gelombang pikagumbiraeun 470nm ± 10nm
Panjang gelombang detéksi 520nm ± 10nm
Kontrol Operasi modeu kontrol Layar toél warna
 Hasilna nunjukkeun yén Mesin tiasa nembongkeun sacara real waktos sareng kaluaran ku alat-alat periferal
 Metode tafsir hasil Tafsir otomatis yin sareng Yang numutkeun parangkat lunak kurva amplifikasi
fungsi parangkat lunak Program réaksi tiasa dipilih; prosedur réaksi tiasa diatur; upami waktos réaksi tiasa diatur, waktos réaksi tiasa dirobih (disingget atanapi dipanjangan) dina prosés réaksi, hawa anu bénten-bénten tiasa disetél, sareng unggal kisaran suhu 0,1 ° C; program réaksi tiasa disimpen salaku témplat; liang béda bisa diganti ngaran; waktos interval scanning tiasa diatur, mimitian ti 18 dugi 60 s, sareng interval standar nyaéta 60 s; Waktu interval tiasa disetél, kisaranana 18-60s, interval standar nyaéta 60an; waktos interval tiasa diatur, kisaran 18-60s, interval standar nyaéta 60an; nilai ambang tina pangadilan Yin-Yang tiasa diatur; garis ambang tiasa ditarik luhur jeung ka handap.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali