Cina SARS-CoV-2 (2019-nCoV) Deteksi Total Solusi pabrik sareng pemasok | Jianma

China SARS-CoV-2(2019-nCoV)  Detection Total Solution manufacturers and suppliers | Jianma

Pedaran pondok:

Téknologi ASEA, mangrupikeun generasi anyar platform deteksi gancang asam nukléat sacara mandiri dikembangkeun ku perusahaan, mangrupikeun téknologi deteksi gancang asam nukléat gancang, saderhana sareng gancang, anu tiasa ngalengkepan sadaya prosés tina "sampling kana hasil" dina 35 menit, sareng ngawujudkeun pamutahiran anu signifikan tina deteksi asam nukléat tina "tingkat jam" kana "tingkat menit".


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

【Panjelasan Produk】

Téknologi ASEA, mangrupikeun generasi anyar platform deteksi gancang asam nukléat sacara mandiri dikembangkeun ku perusahaan, mangrupikeun téknologi deteksi gancang asam nukléat gancang, saderhana sareng gancang, anu tiasa ngalengkepan sadaya prosés tina "sampling kana hasil" dina 35 menit, sareng ngawujudkeun pamutahiran anu signifikan tina deteksi asam nukléat tina "tingkat jam" kana "tingkat menit"

Novel coronavirus 2019 novél coronavirus novél coronavirus (nCoV) ORF1ab sareng gén N diidentifikasi dina swabs sareng sampel cairan lavage bronchoalveolar disangka tina swab tikoro tikoro sareng disangka sampel cairan lavage bronchoalveolar. Produkna parantos kéngingkeun sertipikat CE sareng ngalebetkeun daptar bodas bahan anti épidemi anu disarankeun ku Kamentrian Dagang. Réagen padet sareng cair nyumponan kabutuhan skénario panyimpenan anu béda, nyayogikeun anjeun sareng sababaraha pilihan.

3

Scheme 0,5 jam skéma anu disarankeun pikeun deteksi】

Program deteksi makuta énggal (pamrosésan sampel + amplifikasi + instrumen) tina

Qingdao Jianma Gene Technology Co., Ltd. henteu meryogikeun laboratorium anu maju, henteu aya léngkah ékstraksi asam nukléat.

Solusi deteksi makuta anyar sacara umum (pamrosésan sampel + amplifikasi + instrumen) henteu meryogikeun laboratorium anu maju, henteu aya langkah ékstraksi asam nukléat manik magnét, henteu kedah instrumen amplifikasi anu mahal.

Ngan peryogi 35 mnt tina Sampel ka Jawaban.

Pikeun sampel tunggal, éta ngahémat 70% waktos dibandingkeun sareng RT-PCR tradisional, sareng ningkatkeun efisiensi deteksi janten 375%.

Produk gaduh sertifikasi domestik sareng sertifikasi CE, tiasa nyayogikeun sakumpulan produk pikeun ékspor langsung.

Séhat, sareng henteu ngantosan deui!

[Solusi Disarankeun]

Protokol deteksi gancang bébas ékstraksi disarankeun sapertos kieu:

Alat: ND360 Sistem PCR kuantitatif fluoresensi real-time.

Ékstraksi: JM101 Pakakas ékstraksi asam nukléat gancang.

Detéksi:JM001 Kit deteksi asam nukléat SARS-CoV-2 (Métode Fluoresensi PCR Gancang).

[Léngkah operasi]

[Jenis pengiriman]

Réagen Lyophilized sayogi pikeun ngadukung transportasi suhu normal

ngetik Kaayaan padet
Modeu panyimpenan sareng transportasi hawa atmosfir normal
Ukuran kotak 25cm * 20cm * 18 cm
Jumlah pakét 10 kotak
beurat 5 kg

[Kualifikasi lengkep]


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali