Cina SARS-CoV-2(2019-nCoV) Deteksi Total Solusi pabrik jeung suppliers |Jianma

Cina SARS-CoV-2(2019-nCoV) Deteksi Total Solusi pabrik jeung suppliers |Jianma

Katerangan pondok:

Téknologi ASEA, generasi anyar platform deteksi gancang asam nukléat sacara mandiri dikembangkeun ku perusahaan, mangrupikeun téknologi deteksi gancang asam nukléat anu akurat, sederhana sareng gancang, anu tiasa ngarengsekeun sadayana prosés tina "sampling kana hasil" dina 35 menit, sareng sadar pamutahiran signifikan tina deteksi asam nukléat tina "tingkat jam" kana "tingkat menit".


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Gen 2019-nCoV ORF1ab sareng N diidentifikasi dina swab sareng disangka sampel cairan lavage bronchoalveolar.

Solusi total deteksi SARS-CoV-2(2019-nCoV) kalebet pamrosésan sampel sareng ékstraksi produk gancang——Kit ékstraksi asam nukléat gancangjeungKit Deteksi Asam Nukléat SARS-CoV-2jeungInstrumén PCR ND 360 .kami ogé nawiskeun Box Inspection Gancang, nu ngawengku sakabéh réagen, instrumen jeung consumables nu peryogi.

新冠 冻干产品
快检箱
daptar

 

【0,5 jam deteksi skéma dianjurkeun】

Solusi deteksi sakabéh (prosés sampel + amplifikasi + instrumen) teu merlukeun laboratorium canggih, euweuh hambalan ékstraksi asam nukléat manik magnét, teu kudu alat amplifikasi mahal badag.

Ngan 40 mnt diperlukeun ti Sampel ka Jawaban.

Pikeun sampel tunggal, éta ngaheéat 70% waktu dibandingkeun jeung RT-PCR tradisional, sarta ngaronjatkeun efisiensi deteksi ka 375%.

Produk gaduh sertifikasi domestik sareng sertifikasi CE, tiasa nyayogikeun set lengkep produk pikeun ékspor langsung.

Sehat, sareng henteu ngantosan deui!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q1.What's kauntungan anjeun?
    bisnis jujur ​​kalawan harga kalapa sarta layanan profésional dina prosés ékspor.

    Q2.What cara pengiriman barang anjeun?
    Gumantung kana Anjeun, Anjeun bisa milih ku hawa atawa laut, Anjeun oge bisa milih express.

    Q3.Can anjeun masihan jaminan produk anjeun?
    A: Sumuhun, sataun pikeun free.we manjangkeun jaminan kapuasan 100% dina sadaya item.

    Q4.4.Naha éta tiasa dianggo pikeun cocog sareng produk produsén sanés?
    Sumuhun, urang boga gawé babarengan jeung loba pabrik well-dipikawanoh.

    Q5.Dupi abdi tiasa didatangan anjeun?
    Yakin, wilujeng sumping ka anjeun didatangan pabrik urang iraha wae.

    Q6.How ngeunaan waktu pangiriman?
    Bakal butuh ngeunaan 10-30 poé nepi ka rengse hiji urutan.Tapi waktos pastina dumasar kana kaayaan saleresna sareng kuantitas pesenan anjeun.

    Q7.How teu pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?
    Sadaya produk anu dijual bakal diuji 100% pikeun mastikeun kualitas anu mumpuni sareng tahan lama, sareng sadaya operasi anu dilakukeun dumasar kana ISO9001.

    Q8.what jenis pembayaran teu rojongan parusahaan anjeun?
    T / T, 100% L / C dina tetempoan, Tunai, Western Union anu sagala katampa lamun boga pamayaran séjén, mangga ngahubungan kuring.

  • Produk patali